Elérhetőségek

NYÍLÁSZÁRÓK - EGYEDI CPL BELTÉRI AJTÓK - LAMINÁLT PADLÓK - VÍZÁLLÓ PADLÓK ÉS FALBURKOLÓK - ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Cím: 9022 Győr,
Rákóczi utca 67.
Telefon: +3696204391
Mobil: +36307503361
E-mail: info@arcadehome.hu
Facebook Nyitvatartás


Bemutatkozás


Cégünk kizárólag német alapanyagból gyártott termékeket forgalmaz, legyen szó ablakról, bejárati ajtóról, beltéri ajtóról, laminált parkettáról vagy márványról.

Nyílászáróink kerti laktól a villákig mindenhol megtalálhatóak. Jellemzően munkáink közé azok a családi házak tartoznak, ahol a tulajdonosok a hosszú távú megoldásban,  energia megtakarításban és minőségben gondolkodnak.

Egy házon lévő összes nyílásba, legyen az kültéri vagy beltéri, minden igényt kielégítő nyílászáró választékot kínálunk.

Nálunk egy helyen találhatja meg az építkezéshez, felújításhoz szükséges alapanyagokat, valamint ezek beszerelésében is segítséget tudunk nyújtani. Igény esetén a megvásárolt termékeket a díjszámításunkban meghatározott módon házhoz is szállítjuk.

Válasszon minket ha építkezik vagy felújít, és mi levesszük a válláról a terhet! A tervezési folyamatot igény esetén állapotfelmérés előzi meg, annak érdekében, hogy az Ön számára  a legmegfelelőbb árajánlattal tudjunk felkészülni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ingyenes, személyre szabott árajánlatot emailben az info@arcadehome.hu címen, telefonon a +3696/204-391 vagy a +3630/750-3361 - es telefonszámokon, illetve az ajánlatkérő űrlap kitöltésével. Reméljük, hogy hamarosan Önt is az ArcadeHome ügyfélkörben köszönthetjük.

 

 
Vissza az előző oldalra!
NYÍLÁSZÁRÓK - EGYEDI CPL BELTÉRI AJTÓK - LAMINÁLT PADLÓK - VÍZÁLLÓ PADLÓK ÉS FALBURKOLÓK - ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA - Magyar