X

Kereső


Elérhetőségek

NYÍLÁSZÁRÓK - EGYEDI CPL BELTÉRI AJTÓK - LAMINÁLT PADLÓK - VÍZÁLLÓ PADLÓK ÉS FALBURKOLÓK - ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Cím: 9022 Győr,
Rákóczi utca 67.
Telefon: +3696204391
Mobil: +36307503361
E-mail: info@arcadehome.hu
Facebook Nyitvatartás


GEALAN S8000 74mm Beépítési mélységgel

Gealan s8000

A GEALAN profilrendszerekből gyártott műanyag ablakok letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriával rendelkeznek, tökéletesen eleget téve valamennyi mai, korszerű műszaki követelménynek és elvárásnak, legyen ez hő- és hangszigetelés, betörésvédelem stb.

 • 74 mm-es tok és szárny vastagság
 • 6 és 7 kamrás kivitel
 • maximális hő és hangszigetelés
 • horganyzott acélmerevítés a tokban ill. a szárnyban – ezáltal kiváló stabilitás
 • betörésvédelem
 • íves üvegezőléc
 • német ROTO vasalat
 • szürke, duplán körbefutó gumitömítés
 • extra erősített sarokpánt és sarokcsapágy
 • acrycolor és faminta fóliás kivitel
 • kétrétegű (4-16-4, k=1.0 W/m2K) ill. három rétegű (4-12-4-12-4 k=0,7 W/m2K) hőszigetelt üvegezés
 • hibás működtetés gátló
 • opcionális résszellőző
 • egyszerű tisztíthatóság

 

A cégünk által forgalmazott GEALAN műanyag ablakok kínálata lehetőséget nyújt kiegészítő kellékek vásárlására is, melyeket az ablak beszerelésével egyidőben beépítünk otthonába.

 Műanyag ablakok

A GEALAN márkájú műanyag ablakok két típusa a GEALAN s8000 és GEALAN s9000, melyek kiemelt jellemzője a tökéletes funkcionalitás és esztétikus megjelenés.

Az egyre növekvő energiaárak ellenfele a többkamrás geometria és a 74 mm-es beépítési mélység, mely a GEALAN s8000 rendszerek jellemző és jelentős tulajdonsága az energiaveszteség ellen. Ezen tényezők tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak. Valamennyi Gelaan s8000 ablakot nagyvonalú tervezés és kivitelezés jellemez. A plusz kamrák a hőszigetelő üvegezéssel együtt egyenletes, kellemes klímát nyújtanak a lakásban. A műanyag ablakok hőszigetelő faktora nagyban függ az üvegezéstől, hisz az ablaküveg teszi ki a nyílászáró felületének legnagyobb részét. A GEALAN s8000 profilkombináció a bevizsgált U-értékével beleszámítva a standard acélmerevítést (Uf = 1,1 W/mK értékig) a legoptimálisabb választás.

 

Ablak szigetelés

GEALAN profilrendszerek kialakítása során a tökéletes hő- és hangszigetelés elvárások mellett előtérbe helyeződött a stabilitás, mint alapkövetelmény. A többkamrás GEALAN s8000 profil alapja egy nagyméretű főkamra, mely lehetővé teszi a stabilitást biztosító nagyobb acélmerevítés elhelyezését. A GEALAN s8000 műanyag ablakok 4, 6, valamint 7 kamrás kivitelben is megvásárolhatóak, melyekben jó stabilitású acélmerevítő található a műanyag ablakok tokjában és szárnyában egyaránt. A stabil acélmerevítések a főkamrákban gondoskodnak a nagy hajlítási szilárdságról, lehetővé téve nagyméretű ablakok biztonságos beépítését is.

A GEALAN s8000 5 és 6 kamrás profilja szögletes szárnnyal és szögletes üvegléccel, illetve eltolt síkú szárnnyal és íves üvegléccel is választható.

6 és 7 kamrás rendszer a nagyobb ablakokért! Egészen 2,20 m magasságig választható 6 és 7 kamrás GEALAN s8000 ablak kínálatunkból.

Gealan profil

Különleges követelmények kiszolgálására készültek a 6 és 7 kamrás változatok. Ideális stabilitást és hőszigetelést nyújtanak. A 6 kamrás profil a jó hőszigetelésért, 7 kamrás rendszer pedig az extrém hőszigetelésért vállal felelősséget. A 6 kamrás profil U-értéke 1,4 W/m2K, s kialakítása révén nagyobb merevítéssel lehet ellátni, így javul az ablak statikai tulajdonsága.

A felületeltolásos   hatkamrás változat mellett rendelkezésre áll külső lekerekített geometriájú fél-felületegyező szárnymegoldás is. A kerekített szárny három kivitelben lehetséges: vékony 70 mm-es, közepes 78 mm-es és széles 105 mm-es építési magassággal. Az összes hatkamrás variációt lehet a négykamrás azonos rendszerű profilokkal együttesen alkalmazni.

Az intelligens profiltervezéssel, s a megfelelő hangszigetelő üvegkivitellel a GEALAN s8000 rendszerek a hatásos hangszigetelés valamennyi követelményének eleget tesznek. Zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak, ezáltal emelik az életszínvonalat.

GEALAN s8000 – betörésvédelem a biztonságérzetértért! Ezen nyílászárók alapvető védelmet jelentenek az alkalmi tolvajok ellen földszinti és pinceablakokon, erkélyajtókon, köszönhetően az előbbiekben vázolt megoldások mellett profi zárrendszerüknek is.

A szobaklíma és megnövelt komfortérzet szolgálatában szellőzőrendszerrel vannak ellátva a GEALAN s8000 ablakok, mely rendszer biztosítja a megfelelő légcserét a külső és belső oldal között.

„Minden GEALAN s8000 ablak annyira szép, mint a profil, amiből készül.” Valamennyi optikai elvárásnak megfelelő (lágy lekerekítés, különböző üveg lécek és sima, csillogó felületek), esztétikus, stílusos ablakok az időtlen elegancia szellemében. Ezt nyújta Gelean s8000.

Az esztétikát a színek, formák és anyagok tökéletes összhangjaként jelenítik meg a GEALAN s8000 műanyag ablakok.

Gealan Acrylcolor

GEALAN s8000 műanyag ablakok igazodva az Ön ízléséhez lenyűgöző acrylcolor színekben, valamint famintafóliás kivitelben is választható, amennyiben a természetes megjelenést ötvözné a modern technológia előnyeivel. A Gelaan s8000 dekor ablakok különleges megjelentést kölcsönöznek minden épületnek. Ez a megoldás nem pattogzik le, karcolásmentes, nem töredezik, sőt kb. 0,5 mm-rel vastagabb bármely lakkrétegnél. Mindezt koextruziós eljárással érik el, mely technika lényege, hogy a színes acrylréteg elválaszthatatlanná válik a műanyag profiltól, biztosítva a hosszú életű és színtartó réteget. A fehér alapréteg az infravörös sugarakat áteresztő acrylréteg alatt teljesen visszaveri a napsugarakat, s ezáltal a profil átmelegedése a minimálisra csökken. A gyártás során a dekorfóliák és profilgeometriák nagyon gyorsan kicserélhetőek, határtalan kombinálási lehetőségre adva módot.  Különbözőek lehetnek a dekorok a külső és belső oldalra, így illeszkedve a homlokzat illetve a berendezés stílusához.

A GEALAN s8000 fentiekben vázoltak alapján kijelenthető, hogy hosszú élettartamú választás, amit egyszerű tisztíthatósága, könnyű ápolása is alátámaszt.

GEALAN S8000 74mm Beépítési mélységgel + 2


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


NYÍLÁSZÁRÓK - EGYEDI CPL BELTÉRI AJTÓK - LAMINÁLT PADLÓK - VÍZÁLLÓ PADLÓK ÉS FALBURKOLÓK - ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA - Magyar