X

Kereső


Elérhetőségek

NYÍLÁSZÁRÓK - EGYEDI CPL BELTÉRI AJTÓK - LAMINÁLT PADLÓK - VÍZÁLLÓ PADLÓK ÉS FALBURKOLÓK - ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Cím: 9022 Győr,
Rákóczi utca 67.
Telefon: +3696204391
Mobil: +36307503361
E-mail: info@arcadehome.hu
Facebook Nyitvatartás


GEALAN S9000 83mm beépítési mélységgel

Passzívház ablak

passzívház ablak a legmodernebb építészet egyik meghatározó eleme, mely az alapfunkcióján túl jelentősen meghatározza az épület karakterét. Egy modern ablakrendszer minden kihívásnak megfelel kiváló tulajdonságai és széleskörű tartozék kínálata által.

A GEALAN profilrendszerekből gyártott műanyag passzívház ablak letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriával rendelkezik, tökéletesen eleget téve valamennyi mai, korszerű műszaki követelménynek és elvárásnak, legyen ez hő- és hangszigetelés, betörésvédelem stb.

 

A GEALAN márkájú műanyag ablakok két típusa a GEALAN s8000 és GEALAN s9000 (passzívház ablak), melyek kiemelt jellemzője a tökéletes funkcionalitás és esztétikus megjelenés.

Az új GEALAN profilszerkezet, mely GEALAN s9000 néven ismert a legmagasabb szintű passzívház ablak követelményeknek is megfelel. GEALAN s9000 ablakprofil tökéletesen funkcionál mint passzívház ablak, mert maximálisan eleget tesz a legmodernebb követelményeinek. A passzívház kifejezés olyan épületet határoz meg, ahol a kellemes belső klíma hagyományos fűtési rendszer nélkül, az ablakokon keresztül bejutó napsugárzás hője, valamint a bent lévő berendezések és emberek által leadott hő által biztosítható. Az esetlegesen fennmaradó hőszükségletet pedig a szellőzőrendszeren keresztül beáramló levegő felmelegítése biztosítja.

A passzívházak energiaigénye kb. 80%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos, újépítésű ingatlanoké. A GEALAN s9000 műanyag ablakok a passzív házak tökéletes nyílászárói, az energiaveszteség csökkentése és a hőenergia nyerése révén.  GEALAN s9000 műanyag ablakok által télen-nyáron kellemes, egyenletes hőmérséklet biztosítható a helyiségben.

GEALAN s9000 passzívház ablak célorientált fejlesztési munka eredményeként 83 mm-es beépítési mélységű profillal bír, s egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit, előnyeit.A 83 mm-es beépítési mélység, a 6 légkamrás tok- és szárny profil, a három átmenő tömítési szint, mind-mind a kiváló hő- és hangszigetelés garanciája, ugyanakkor a maximális stabilitást is biztosítják. A szárny gyárilag egy a falcában lévő kiegészítő tömítéssel is rendelkezik.

 

GEALAN s9000 passzívház ablakprofil kialakítása védi a vasalat elemeit a behatoló nedvességtől, így járul hozzá a jobb nyitási tulajdonsághoz, különösen alacsony külső hőmérséklet esetén. A kiváló hőszigetelés elősegíti az energiahatékonyságot, s biztosítja az állandó komfortérzetet.

GEALAN s9000 passzívház ablakrendszerekben háromrétegű üveg alkalmazható 54 mm vastagságit, acélmerevítéssel, a stabilitás szolgálatában. Egy magas üvegbeállás a 26 mm-es túlnyúlási magasságnak köszönhetően, a még jobb hőszigetelés szolgálatában.

Az STV®  technológia a nyitja a GEALAN s9000 passzívház ablak profilok magas szintű statikájának.

A GEALAN által kifejlesztett ragasztási technológia, az STV® (statikai-száraz-üvegezés) az üveg és szárnyprofil – külön az ablakgyártás részére kifejlesztett – ragasztószalaggal történő összeragasztását jelenti, természetesen az üveg kiékelésének meghagyása mellett. Ezen eljárás eredményeképp az üveg átadja merevségét a szárnynak, stabillá téve az egész szerkezetet, ami a betörésvédelmet is megnöveli. Az STV® technológiával készült nyílászárók pont úgy zárnak, mint egy széf! Az STV® + hagyományos acélmerevítés kombináció a szárnyban különösen nagy szerkezetek realizálására is alkalmas.

 

Gecco szellőztető rendszer + Air Watch:

A penészgombák képződésének megelőzését szolgáló automatikus szellőztető rendszer. A nagy hatású kis billenőlemez révén alacsony légnyomásnál nyitja, nagyobb szélsebességnél lezárja a szélcsatornát. Az alapszellőztetést szabályozó Gecco szellőztető rendszer mellett is szükséges időnként a helyiség levegőjének teljes cseréje. Maga az Air Watch pedig a páratartalom egyszerű ellenőrzésében segít.

GEALAN s9000 passzívház ablak maximálisan kombinálható profilfelépítéssel bír, köszönhetően – többek között – 83 mm-es beépítési mélységének. Vásárolható hozzá tokoldó 90°-os sarokmegoldással, variálható saroksoroló és párkányfogadók és még sorolhatnánk.

GEALAN s9000 műanyag ablakok igazodva az Ön ízléséhez lenyűgöző acrylcolor színekben, valamint famintafóliás kivitelben is választhatóak. Akiknek fontos a természetes megjelenés, anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnológia előnyeiről, javasolt a GEALAN s9000 passzívház ablak famintás kivitelben, mely dekoratív fa hatásúvá teszi a modern, de műanyag GEALAN s9000 profilokat.

GEALAN s9000 összefoglalva – Mit nyújt önnek tehát ez a profilrendszer?

 • maximális hő és hangszigetelés
 • 6 légkamrás szárnyprofil
 • 82 mm-es beépítési mélység
 • modern középtömítéses ablakrendszer (három átmenő tömítési szint)
 • ROTO NT (német) vasalat
 • hibásműködtetés gátló és kiemelés gátló
 • íves üvegezőléc
 • üveg Ug=0,5 W/m2K 4-18-4-18-4 Super Low-E + argongáz töltés
 • háromrétegű üveg alkalmazható 54 mm vastagságig
 • keskeny profil nézeti szélesség és design orientált 15o lejtésű él
 • STV® Statikus-száraz-üvegezés technológia + hagyományos acélmerevítési kombináció
 • horgonyzott acélmerevítés tokban és szárnyban egyaránt
 • GECCO szellőztető rendszer + Air Watch
 • Intensiv-Kern-Dammung (Intenzív-Mag-Szigetelés) technológia
 • Acrycolor RAL színek, valamint faerezet mintás színválaszték
 • kombinálható profilfelépítés
 • passzívház ablak alkalmasság
GEALAN S9000 83mm beépítési mélységgel + 2


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


NYÍLÁSZÁRÓK - EGYEDI CPL BELTÉRI AJTÓK - LAMINÁLT PADLÓK - VÍZÁLLÓ PADLÓK ÉS FALBURKOLÓK - ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA - Magyar