Elérhetőségek

Panoráma ABLAK-AJTÓ-PARKETTA

Telefon: +3696209768
Mobil: +36706783657
E-mail: info@panoramaablak.hu


Bemutatkozás


Cégünk kizárólag német alapanyagból gyártott termékeket forgalmaz, legyen szó ablakról, bejárati ajtóról, beltéri ajtóról, vagy laminált parkettáról.

Nyílászáróink kerti laktól a villákig mindenhol megtalálhatóak. Jellemzően munkáink közé azok a családi házak tartoznak, ahol a tulajdonosok a hosszú távú megoldásban,  energia megtakarításban és minőségben gondolkodtak.

Egy házon lévő összes nyílásba legyen az kültéri vagy beltéri, minden igényt kielégítő nyílászáró választékot kínálunk.

Nálunk egy helyen találhatja meg az építkezéshez, felújításhoz szükséges alapanyagokat, valamint ezek beszerelésében is segítséget tudunk nyújtani. Igény esetén a megvásárolt termékeket házhoz is szállítjuk.

Válasszon minket ha építkezik vagy felújít, és mi levesszük a válláról a terhet! A tervezési folyamatot igény esetén állapotfelmérés előzi meg, annak érdekében, hogy az Ön számára  a legmegfelelőbb árajánlattal tudjunk készülni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ingyenes, személyre szabott árajánlatot az ajánlatkérő űrlap kitöltésével. Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink körében köszönthetjük.
Vissza az előző oldalra!
Panoráma ABLAK-AJTÓ-PARKETTA - Magyar