Elérhetőségek

Panoráma ABLAK-AJTÓ-PARKETTA

Telefon: +3696209768
Mobil: +36706783657
E-mail: info@panoramaablak.hu


Rendelés menete


Válassza ki kollekcióink közül a megvásárolni kívánt nyílászárót, parkettát vagy kiegészítőt. Kérjen írásos ajánlatot a termék adatlapokon található árajánlatkérő űrlap kitöltésével vagy küldjön e-mailt az info@panoramaablak.hu címre.

Kollégáink 2 munkanapon belül visszaküldik Önnek árajánlatunkat egyedi azonosítóval ellátva. Amennyiben személyesen vagy telefonon érdeklődne, irodánk és bemutatótermünk hétköznap 08:00-16:00 óráig tart nyitva.

Megrendelés esetén küldje vissza aláírva az elfogadott árajánlatot, 1-2 munkanapon belül megküldjük Önnek megrendelési számmal ellátott visszaigazolásunkat. Ezzel egy időben értesítjük Önt, hogy a rendelt termékek raktáron vannak-e. Amennyiben nem raktári terméket rendelt, megadjuk Önnek a szállítási határidőt.

A fizetési feltételeket a visszaigazolásban jelezzük Ön felé. A raktári termékek esetén 100 % ellenérték fizetendő, előre utalással, vagy személyes megrendelés esetén készpénzben. Nem raktári termék esetén, a rendelés összegének 50%-át kell befizetni előlegként, a fentiekben megadott módon. Felhívjuk a figyelmét, hogy megrendelése a díjbekérőben szereplő összeg bankszámlánkon történő jóváírása után válik érvényessé. A szállítási határidőket is az összeg beérkezése utáni naptól kalkuláljuk. Nem raktári termékek végszámláját, a fennmaradó 50% ellenértékről, a pénzügy által megküldött díjbekérő alapján, a termék beszállítása előtt rendezni kell. Rendezett végszámla esetén, a logisztikával egyeztetni szükséges a beszállítás napját, a végszámla megküldésénél megadott telefonszámon.

A megrendelt termékek cégünk raktárába érkeznek. Itt van lehetőség személyes átvételre, munkanapokon 08:00-16:00 óra között. Egyedi egyeztetés alapján lehetőség van helyszínre szállításra is.

Feltételekről és kedvezményekkel kapcsolatban keresse kollégánkat az info@panoramaablak.hu e-mail címen vagy a +36 70 678-3657-es telefonszámon.
Vissza az előző oldalra!
Panoráma ABLAK-AJTÓ-PARKETTA - Magyar